Povești d’ale pescarilor” este titlul sugestiv care descrie în cuvinte simple experiența unică Pescada. În lumea noastră, oaspeții sunt cele mai dinamice și importante personaje: oaspeții noștri vin și pleacă, dar se întorc mereu să dea continuitate firului poveștii.

Sunt variate motivele pentru care oaspeții noștri aleg să revină: decorul în care compunem povestea, ambianța, vinurile fine sau sortimentele pregătite pentru poftele dulci, însă laitmotivul interior al poveștii pe care o creăm împreună este redat de proaspetele delicatese pescărești, alese cu grijă chiar din năvodul pescarilor.

De Ziua Îndrăgostiților, nu numai că am animat atmosfera prin tonuri muzicale live, dar am întregit și lista preparatelor culinare. Împătimiții bucătăriei cu specific mediteraneean/pescăresc se pot bucura de acum înainte de mai bine 100 de rețete pe bază de pește. A da, și să nu uităm de faptul că de acum înainte, atunci când comandați paste, trebuie să știți că acestea sunt de casă, făcute chiar la bordul nostru!

Noile rețete pescărești introduse în meniu sunt orientate spre soiurile peștilor de captură: crap, șalău și somn, dar și câteva specialități rar întâlnite în regiunea noastră, precum: storceagul de sturion sau calcanul – în crustă de sare, la grătar sau la cuptor, în funcție de preferințe. Vă mai puteți delecta papilele gustative cu somonul sălbatic, gătit la abur în bambus, saramura de scrumbie, carpaccio de caracatiță sau de spadă. Paella este și ea o însemnată rețetă mediteraneeană nou introdusă, însă aceasta este disponibilă doar cu precomandă.

Orice preparat culinar se transformă într-o experiență gastronomică desăvârșită atunci când este asociat cu vinul potrivit, așa că am îmbogățit colecția de vinuri, acum fiind disponibile mai multe vinuri fine, caracteristice podgoriilor renumite ale țării.

Foarte activi pe rețelele de socializare, echipa ne ține întotdeauna la curent cu noile capturi ale pricepuților pescari ai Pescadei și cu delicatesele pe care Chef Daian și echipa de bucătari le pregătesc pentru festinul culinar.

Ne puteți urmări activitatea pe Facebook și Instagram.

În cazul în care nu ne-ați trecut pragul, vă așteptăm să fiți parte din poveste, iar pe oaspeții care deja ne-au vizitat îi așteptăm să revină și îi invităm să împărtășească experiența și pe Tripadvisor.