Despre noi

Descoperiți povestea gustului autentic marin la Pescada Porto, a doua locație Pescada din Timișoara,
unde pasiunea noastră pentru fructele de mare și pește se reflectă în fiecare preparat.

Povestea noastră

Cu o tradiție profundă în arta pescuitului și o pasiune pentru preparate autentice, Pescada Porto își trage rădăcinile din “povești de-a le pescarilor.” Rețete învățate direct de la sursă și ingrediente atent selectate definesc o experiență culinară unică.

Pescada Porto se ancorează în inima orașului, Iulius Town, aducând cu ea gust bun și diversitate. Pescada Porto este locul unde întâlnirile devin schimburi valoroase, iar pasiunea pentru preparate din pește și fructe de mare este transpusă în fiecare farfurie.

Meniul nostru, o combinație de rețete vechi și noi, reflectă diversitatea și calitatea ingredientelor noastre. Stilul rețetelor, amprenta bucătarilor si designul distinct formeaza magia unei experiențe culinare de neuitat.

Cu o dezvoltare atentă, Pescada Porto poate deveni un val constant în lumea culinară, păstrând autenticitatea și gustul autentic al mării.

Meniul nostru reprezintă o călătorie gustativă prin rețete tradiționale și inovații moderne. La Pescada Porto, fiecare preparat reflectă autenticitatea mării și pasiunea noastră pentru experiențe culinare de neuitat.

La Pescada Porto, suntem mândri să aducem în farfurii poveștile bogate ale pescarilor și să transformăm fiecare masă într-o călătorie gustativă autentică.

AN201705-min
AN201604-min-min

Eleganță

Fiecare preparat din meniul nostru este o poveste spusă prin gusturi intense și ingrediente proaspete. 

AN201701-min

Rafinament

Descoperă combinațiile rafinate și inovatoare care definesc experiența noastră culinară unică.

AN201642-min

Savoare

Savurează experiența mediteraneană cu deliciile noastre de pește proaspăt și fructe de mare.

AN201689-min

Delicatese

Îmbinând aromele proaspete ale fructelor de mare cu creativitatea bucătarilor noștri, meniul nostru te surprinde cu combinații inedite.

Fii la curent cu noutățile pe rețelele sociale!