Povestea restaurantului Pescada

Lasă-te purtat de rafinament la bordul Pescada, un restaurant cu delicatese pescărești, aduse cu atenție chiar din năvodul pescarilor. Conceptul pe care îl propunem este unul unic în Timișoara, datorită naturii proaspete a produselor pescărești, pe care le pregătim și le servim oaspeților noștri cu migală.

Chef Daian, având aproape 20 de ani de experiență în bucătăria mediteraneană, a adus la bord rețetele tradiționale, învățate de la pescarii autentici.

Îmi doresc ca preparatele pescărești proaspete să transmită povești culinare d`ale pescarilor. Fiecare delicatesă pescărească este preparată cu pasiune și atenție pentru detalii, iar asta pentru ca oaspeții noștri să fie surprinși de finețea gastronomiei. Pescada este locul în care vei avea parte de un tratament ales, liniște și destindere.

Te întâmpinăm cu grătarul și cuptoarele încinse și te poftim la masă pentru a degusta preparate a căror compoziție vibrează prin specificul fiecărui galant locuitor al mărilor și oceanelor. Preparatele noastre proaspete sunt armonizate cu garnituri, salate și sosuri atent îmbinate de Chef Daian, astfel încât, aromele să se completeze și să evidențieze adevăratul farmec al preparatelor pescărești. Întregită de o selecție riguroasă a celor mai distinse vinuri, experiența gastronomică Pescada te scoate din cotidian.

La Pescada accentuăm diversitatea culinară, astfel că meniul cuprinde rețete variate pe bază de pește, fructe de mare și preparate din carne: pui, porc și vită. Meniul este conceput pentru a satisface și poftele vegetarienilor și veganilor, iar oaspeții cu sensibilitate alimentară pot solicita un meniu adaptat necesităților personale. Loialitatea pentru prospețime și autenticitatea rețetelor d`ale pescarilor sunt îmbinate pentru a satisface cele mai exigente așteptări culinare.

Localul are un design de poveste, fiind pigmentat cu detalii care te poartă în larg și îți șoptesc povești d’ale pescarilor pe care așteptăm cu drag să le descoperi.

Vino să te bucuri de liniște și relaxare într-un decor al universului marin, plin de verdeață și prospețime. Experiența Pescada înviorează simțurile!