Pescada D'ale pescarilor

O poveste culinara în fiecare preparat

Pescada D’ale Pescarilor locul unde fiecare preparat reprezintă o călătorie senzorială, iar aromele proaspete se transformă în experiențe gastronomice sofisticate. Într-un decor rafinat, restaurantul devine un loc special unde bucatele fine și serviciul impecabil creează amintiri culinare de neuitat. La Pescada D’ale Pescarilor, gastronomia devine o artă a bucuriei pentru toți cei care doresc să exploreze lumea deliciilor.

Începe aventura culinara!

We Love our Clients

"O experiență culinară de neuitat! Am petrecut o seară minunată la Pescada D'ale Pescarilor. Atmosfera este elegantă și primitoare, iar personalul extrem de amabil și atent la detalii. Am savurat preparate delicioase din bucătăria cu specific pescăresc, iar prezentarea acestora a fost impecabilă. Recomand cu căldură acest loc pentru o cină memorabilă!"
Alexandra Popescu
"Am ales Pescada D'ale Pescarilor pentru o ocazie specială și nu am fost dezamăgit! Am fost impresionați de varietatea și prospimea fructelor de mare, iar combinațiile de arome au fost excepționale. Serviciul a fost ireproșabil, iar personalul ne-a oferit recomandări utile. O seară cu adevărat deosebită!"
Andrei Ionescu
"Locul perfect pentru o seară romantică sau pentru a sărbători momente speciale. Mâncarea este delicioasă, iar prezentarea impecabilă. Meniul diversificat oferă opțiuni pentru toate gusturile. Ambianța și muzica live au creat o atmosferă relaxantă. Cu siguranță vom reveni pentru a ne bucura din nou de această experiență!"
Elena Dumitrescu

Perfect place for a dinner

Pescada D'ale Pescarilor

Descoperă cu ușurință Pescada D’ale Pescarilor, o oază culinară unde aromele inedite și preparatele fine transformă fiecare vizită într-o experiență de neuitat. Situat pe Calea Sever Bocu Nr.74, Timișoara, suntem destinația perfectă pentru cei ce caută să exploreze lumea deliciilor într-un ambient rafinat. Vă așteptăm cu bucurie să vă bucurați de un festin gastronomic autentic!

Adresa

Calea Sever Bocu 74,
Timișoara 300254

Orar

Luni - Duminica
12:00 - 00:00

Telefon

Telefon:
0770 221 161

Rezervari